Infermeres i metges NON STOP

Font: Josep Maria Mora
Actualitzat el dia: 07/07/2013

“Em tracten molt bé en aquest hospital” (Santa Maria.Lleida)
Pacient de 86 anys, desplaçat del Pallars, operat de càncer de colon que presenta un historial mèdic problemàtic amb diverses disfuncions que no sé nombrar ni vull. De fet ja no se’m ocorre cap més malaltia que no hagi passat el meu pare, i no és broma.
Aquesta peli encara no s’ha acabat, per això l’escric ara. El temps a la UCI és molt llarg. Com a espècie humana, no animal, som molt estranys, muntem el ciri i la denúncia si les coses van malament hi ho celebren amb xolis si acaben bé.
Potser és més fàcil escriure a casa però la incertesa del moment, no treu l’excel.lència dels professionals de l’hospital. D’un equip del qual no en recordaré cap nom, probablement ells tampoc recordaran els nostres. I aquesta és la grandesa del nostre sistema sanitari públic. Igualar a la gent de totes les classes socials pel servei prestat. No per l’excel.lència de les retallades de despatx.
Fill: ja els hi portarem aumetlles garrapinyades de la mama.
Pacient: No, aquest cop hauries d’escriure alguna cosa.

(Publicat 25/04/2013 Diari Segre)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hemeroteca