Finalistes dels VII Premis Carles Rahola de Comunicació Local

SEAE
Actualitzat el dia: 23/02/2016

Benvolgut/uda director/a,

Us volem fer partícips d’una bona notícia que acabem de rebre:  El suplement Diàlegs d’educació del Setmanari de l’Alt Empordà ha quedat finalista en la categoria de millor treball informatiu o divulgatiu en premsa dels VII Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que es lliuraran el proper 25 de febrer a les 20 h a l’Auditori de Girona. VII Premis Carles Rahola

Creiem que es tracta d’una notícia molt important per a la nostra comarca que afecta tots els seus centres i professorat. 

Com ja sabeu han estat cinc anys del Suplement Diàlegs d’Educaciócinquanta números, més de 700 articles i propostes educatives per fer visible la qualitat del que fem dins l’escola a les famílies i a la ciutadania. Durant tots aquests anys hi han participat tots els centres de la comarca (llars d’infants, centres de primària, secundària, escola d’adults, EOI), Casal de la Gent Gran de Figueres, museus, biblioteques, espais naturals, ONG i entitats que tenen com a eix principal la millora de l’educació. Un munt de professors i professionals de l’ensenyament (més de cinc-cents!) de dins i fora la comarca han col·laborat en el projecte. Així doncs, aquesta il·lusió és compartida amb tots vosaltres. Per aquest motiu, ens  agradaria que féssiu extensiu aquest agraïment als vostres equips i companys de feina. 

Per a nosaltres, ser finalistes ja és un premi col·lectiu, un gran reconeixement a la feina de tots.

Gràcies un cop més per fer-ho possible.

Una salutació ben cordial,

Equip del SEAE (Servei Educatiu de l’Alt Empordà)


capçalera-setmana-dels-rahola-2016-web-grossa

La Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació  de Girona han fet públic avui els noms dels finalistes dels VII Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que es lliuraran el proper 25 de febrer a les 20 h a l’Auditori de Girona. Són: -En la categoria de millor projecte sobre comunicació periodística, el jurat ha nomenat finalista:

 • “Gidària: la revista d’economia solidària de comarques gironines”, una proposta de Nina Pagès, Paula Meijide i Sergi Custey.

-En la categoria de millor treball informatiu o divulgatiu en premsa, el jurat ha elegit com a finalistes:

 • Mairena Rivas i Josep Maria Mora, pel recull de reportatges Diàlegs d’educació, publicats al Setmanari de l’Alt Empordà;
 • Tura Soler, pel reportatge Les assassines silencioses, publicat a El Punt Avui,
 • i Miquel Toll, per les entrevistes a Jean Marc Rouillan i Benet Salellas que s’han pogut llegir a Ariet.cat i Directa.

-En la categoria de millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio, el jurat ha elegit com a finalistes:

 • Paula Brujats, per la sèrie de reportatges Petites grans històries, emesa a Ràdio Girona – Cadena SER,
 • i Miquel Curanta, Juli Pedrero, Toni Sellas i tot l’equip que va fer possible la cobertura especial de les Eleccions municipals 2015 al Baix Empordà, emès a Ràdio Capital de l’Empordà, Ràdio Begur, Ràdio Bisbal i XtraFM Costa Brava.

El jurat vol reconèixer també l’esforç que suposa fer el Girona Ara (FeM Girona 92.7 FM), un programa de continuïtat diari, de quatre hores, d’àmbit comarcal. -En la categoria de millor treball informatiu o divulgatiu en televisió, el jurat ha elegit com a finalistes:

 • Marta Gibert i Produccions Audiovisuals Antàrtida, pel programa Salpem!, emès a TV3,
 •  Octavi Muní i Joan López, de Frame Girona, pel programa Fora de Lloc, emès a la Xarxa de Televisions Locals.

-En la categoria de millor fotografia publicada, el jurat ha elegit com a finalistes:

 • Toni Ferragut, per la sèrie de cinc fotos A cop de pedal i a ritme de swing, publicada a Ariet.cat i Directa;
 • Aniol Resclosa, per la sèrie de cinc fotos Minut 91, publicada al Diari de Girona,
 • i Jordi Ribot, per la sèrie de quatre fotos La casa cremada, publicada a El Punt Avui.

El jurat vol fer notar la manca de participació femenina en aquesta categoria. – El premi a la millor informació digital ha quedat desert. El jurat ha trobat a faltar en els  treballs presentats la profunditat que ofereix Internet a través dels enllaços, elements multimèdia i noves narratives digitals. – En la categoria de millor iniciativa de comunicació institucional, el jurat ha elegit com a finalistes:

 •  Jordi Gamero, per la iniciativa “Pla de Comunicació del Projecte Life Pletera”, de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí,
 •  Narcís Mir, Àlex Cebollero, Gerard Prohies, Sílvia Esteva i Lídia González pel projecte “TreballemxPalafrugell”, de l’Ajuntament de Palafrugell.

Et pot interessar:

. Premis Carles Rahola

. Els “Diàlegs d’educació” del Setmanari Empordà, finalistes als premis Carles Rahola.

. Crítica literària

. El Jurat elegeix els finalistes dels premis Carles Rahola (El Punt)

Girona celebra el lliurament dels setens premis Carles Rahola de comunicació local

. El Jurat dels Rahola destaca “la importància, el rigor i la qualitat” dels Diàlegs d’Educació

CcFg9kXUkAArcUM

foto 2 (2)

foto (2)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hemeroteca