L’escola parla!

Font: Josep Maria Mora
Actualitzat el dia: 23/03/2015

L’Escola parla és un espai de trobada del personal docent de les diferents etapes que pretén aglutinar tot un seguit d’experiències que es realitzen als centres educatius amb xerrades de professionals amb saber i experiència pedagògica i científica.

 

    L’escola del segle XXI està immersa en la societat de la informació i del coneixement, en la qual tot canvia constantment. És una escola inclusiva on tothom hi té cabuda. L’aprenentatge ha de ser cada cop més personalitzat, per tal d’ajudar els alumnes a desenvolupar al màxim les seves capacitats, fomentant el diàleg i l’escolta atenta, així com el treball cooperatiu. Esdevé cabdal estimular la creativitat en tots els aspectes de la vida per tal que els nostres alumnes es converteixin en ciutadans amb autonomia i esperit crític, siguin tolerants i solidaris per construir una societat més justa.
    Avui més que mai es fa necessari l’aprenentatge al llarg de tota la vida i estar connectats a la innovació. L’escola parla, és una oportunitat per millorar la pràctica docent  i per compartir, intercanviar i reflexionar sobre els processos d’ensenyament-aprenentatge i sobre el sentit de l’educació d’avui.
capçalera6_jpg_-_Google_Drive

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hemeroteca