En un sol nen, molts models esportius

 • On: III Jornades de la CEEF. Ajuntament de Banyoles
 • Data: 2007
 • La pregunta: Quin és el millor model esportiu per als nostres infants?
 • Paraules clau: Taula rodona, educació, esport,
 • Les III Jornades de la CEEF es volen destinar a debatre un tema especialment important, tant des del punt de vista social com des del punt de vista educatiu i de desenvolupament dels infants i els joves: l’esport en edat escolar.
  L’enfocament general de les Jornades intenta seleccionar temes que siguin especialment importants i que puguin tenir repercussió directa en la millora de la qualitat de les activitats esportives en nens i joves. Per això destinem una part de les Jornades a tractar temes de reflexió amb la participació, a més de professors i investigadors universitaris, d’altres agents directament implicats: pares, federacions, mestres… Per altra banda, destinem la segona part de les Jornades a debatre i reflexionar sobre aspectes concrets que permetin millorar les formes d’ensenyament de l’esport en edat escolar, tant des d’un punt de vista teòric com des d’un punt de vista pràctic. És per això que enguany incorporem els tallers teòrico-pràctics.
  Seguint la tradició de les dues edicions anteriors, intentem garantir un alt nivell de qualitat dels ponents i, al mateix temps, espais de reflexió i discussió entre els participants perquè les Jornades siguin el màxim de profitoses.

  Clica per veure el Programa

  dins: L’ESPORT EN EDAT ESCOLAR. Víctor López Ros i Jordi Sargatal Prat (eds.)

  Diversitas 61. Febrer 2008 [ISBN 978-84-8458-264-9]

  Càtedres___Esport_i_Ed__Física___Fons_bibliogràfic___Documents_activitats

  Banyoles esport

  Comments are closed.