Guia de recursos EF

 • On: Centre de recursos pedagògics de l'Alt Empordà
 • Data: 15/10/2003
 • La pregunta: Sabem on es poden trobar recursos per treballar l'educació física a la nostra comarca?
 • Paraules clau: mediateca, educció física, recursos
 • Us presentem la primera Guia de recursos didàctics de l’àrea d’Educació física que podeu trobar al Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Empordà.

  Aquesta guia és fruit de la col·laboració entre el Centre de Recursos Pedagògics i l’equip de recerca de l’Observatori de l’Esport del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. El seu objectiu és:

  “Donar a conèixer els recursos didàctics de l’àrea d’Educació física així com unificar i ampliar els que ja existeixen, amb el clar propòsit de millora de la qualitat de la tasca docent”.

  L’esmentat catàleg conté publicacions adreçades a tots els nivells educatius; infantil, primària i secundària. Hi predominen els continguts de didàctica i metodologia de l’Educació física, tant teòrics com pràctics. Cal tenir present que NO es tracta d’una guia tancada. S’anirà ampliant cada any amb els nous materials adquirits segons les demandes dels docents i la rellevància del contingut. Actualment podeu trobar a la mediateca del CRP més de 150 volums. Les propostes de renovació d’aquest material aniran a càrrec del professorat que participa en el Seminari d’Educació física que es realitza a la comarca conjuntament amb l’equip de recerca de l’OE.

  Unitats: 500

  Comments are closed.