I Premi de narrativa periodística

 • On: Servei educatiu de l'Alt Empordà (Figueres)
 • Data: 2010
 • La pregunta: Com podem introduir als nois i noies en el món del periodisme ?
 • Paraules clau: Premis, Narrativa, Educació, Primària, Competències Bàsiques, Setmanari Empordà, Periodisme, Impuls a la lectura i escriptura
 • “Fa temps que hi donàvem voltes, el tema d’organitzar un premi des del SEAE no era una prioritat entre nosaltres, més aviat el contrari. A priori no ens motivava molt això de muntar un premi. Però la realitat és tossuda, i algun centre ens ho deia. “També cal donar suport a l’alumnat que té més ganes d’estar pel tema”.

  Els resultats de les CB a la comarca tampoc no eren per tirar coets i les línies prioritàries del Departament ja apuntaven a prioritzar l’impuls de la lectura i escriptura entre l’alumnat. Calia recolzar la idea de promocionar excel·lència dels alumnes que més ganes tenen de tirar endavant. La bona sintonia amb els responsables del Setmanari Empordà, la col·laboració de la llibreria TEXT i el suport de la inspecció, feia possible el naixement del I premi de narrativa periodística”.


  Des del Servei Educatiu de l’Alt Empordà creiem interessant impulsar un nou projecte que ens permet apostar per la qualitat del sistema educatiu del nostre país, fruit del treball col·laboratiu entre el Setmanari Empordà i el nostre servei educatiu.

  Aquest iniciativa sorgeix d’un altre projecte que va néixer el curs 2009-10 “Diàlegs d’Educació”, un suplement educatiu mensual del setmanari Empordà adreçat a tota la comunitat educativa amb l’objectiu de donar a conèixer el treball que realitzen els centres educatius de la nostra comarca, tot oferint una visió engrescadora de l’educació.

   Fruit d’aquest treball, neix la possibilitat de crear aquest projecte que enguany en certifica la III edició dels Premis de Narrativa Periodística “Diàlegs d’Educació”, amb l’objectiu de fomentar i promoure el gust per l’escriptura creativa, adreçat a tot l’alumnat de 6è de les escoles de Primària de la comarca, tenint com a referència el marc normatiu de les proves de competències bàsiques de 6è del Departament d’Ensenyament.

  TOTS_1x1_Premis_III_pdf

  TOTS_1x1_Premis_III_pdf 2

  Comments are closed.