Intercanvi d’experiències CRP

 • On: Servei Educatiu de l'Alt Empordà
 • Data: 2013
 • La pregunta:
 • Paraules clau: CRP, projectes, Departament d'Ensenyament
 • El 21 de febrer de 2013 es va realitzar la Jornada d’Intercanvi d’experiències dels professionals dels CRP del curs 2012-2013.

  Aquesta jornada és una activitat de formació entre iguals orientada a compartir projectes i experiències dels Centres de Recursos Pedagògics (CRP), entorn de la formació del professorat, la dinamització educativa, la difusió de recursos, l’assessorament a centres i els projectes col·laboratius, amb la finalitat de crear coneixements compartits dels  professionals dels CRP. [Accés al programa]
  Amb motiu de la celebració de la Jornada, 59 CRP van presentar 89 experiències reeixides, desenvolupades en el seu àmbit d’actuació. Per les limitacions òbvies del propi format, a la Jornada només se’n van poder presentar 10, que van ser seleccionades per una  comissió creada amb aquesta finalitat.
  La comissió de selecció ha valorat que en general totes les activitats presentades mereixen una bona valoració, són una bona mostra del treball de qualitat  que fan els CRP i ofereixen idees i continguts que val la pena compartir entre tots els professionals.
  Per  compartir i facilitar la consulta de totes les experiències presentades a la Jornada d’Intercanvi d’Experiències dels professionals dels CRP del 2013, s’ha creat aquest entorn virtual, en forma de lloc web i documents compartits, que us presentem.
  Presentació de les experiències
  Les experiències són presentades en format de fitxa. Les fitxes contenen la informació descriptiva bàsica dels diferents aspectes implicats en el desenvolupament de l’activitat descrita. Cal destacar que al final de cada fitxa s’hi pot trobar diversa informació complementària en forma d’enllaç a pàgines web o altres recursos digitals, presentacions (power-point), etc.
  Per enriquir l’intercanvi i facilitar la interactivitat,  és permès que qualsevol persona que hi accedeixi pugui fer comentaris a les fitxes.
  Experiència seleccionada: Una comarca de museu. Alt Empordà

  Comments are closed.