Moodle. Un gestor de continguts educatius imprescindible en els entorns actuals d’aprenentatge.

 • On: Servei educatiu de l'Alt Empordà (Figueres)
 • Data: 2009
 • La pregunta: Com millorar el treball en xarxa ?
 • Paraules clau: PEE, treball en xarxa, SEAE, CRP, educació, moodle
 • Podeu consultar l’article a: Godoy, JM. Mora, JM (2009) Moodle. Un gestor de continguts educatius imprescindible en els entorns actuals d’aprenentatge. Núm.356 – Juliol, Agost 2009 Revista GUIX. Elements d’Acció Educativa Dins: El treball i l’aprenentatge en xarxa dins dels plans educatius de entorn. (Coord. Collet, J. Mora, JM)


  La utilització d’eines tecnològiques en els processos educatius és un fet. Els autors, des d’una perspectiva reflexiva i argumentada sobre aquest tema, ens en mostren el paper central que ha tingut per a la comunicació i la formació entre les tres poblacions que han participat en el Seminari de PEE.

   

  En aquest article, es posa damunt la taula un procés de reflexió sorgit des del Servei Educatiu de l'Alt Empordà (SEAE); les contradiccions, els encerts, les il·lusions, però..., sobretot, la gratificació que comporta l'aprenentatge construït entre tots els seus actors.

  El procés formatiu dels diferents professionals relacionats amb el seminari pilot sobre PEE-TAX a l'Alt Empordà ha generat un procés de reflexió en les persones assistents. L'article ens presenta la valoració i les repercussions a partir de les seves veus.

   

  Comments are closed.