Projectes.Com?

 • On: Escola Ruiz Amado (Castelló dEmpúries)
 • Data: 20/04/2012
 • La pregunta: Com podem integrar el treball per projectes dins del centre?
 • Paraules clau: Treball per projectes, Interdisciplinarietat,
 • El treball per projectes és una metodologia que es basa en oferir estratègies de treball que puguin ajudar als nens i les nenes a pensar per ells mateixos, a investigar, a aprendre dels seus errors i dels seus encerts i d’aquesta manera també a aprendre a ser crítics. Aquests projectes tenen aplicació en el món real més enllà de l’aula i busquen crear una educació interdisciplinària amb un significat, en comptes de lliçons curtes i aïllades com s’ha fet sempre a l’escola tradicional.

  Avui en dia, el treball per projectes s’ha tornat molt important, ja que és una estratègia metodològica integral i no pas un complement. No hem d’oblidar que a la societat actual els/les mestres treballen amb grups de nens i nenes de cultura i de nivells d’habilitats i aprenentatges molt diferents. Per tant, aquesta metodologia dóna l’oportunitat als infants d’escollir què volen treballar i què els interessa i això fa que tot el que aprenen tingui un significat per a ells. A més a més també s’aconsegueix que hi hagi una gran motivació davant de cada aprenentatge.

   

  A,b,c...z passos per elaborar un projecte

  Una recerca amb èxit, forma part de les fitxes de treball que acompanyen la propostaFòrum de treballs de recerca i A punt de llegir

  projectes

  Et pot interessar:

  . Com pots elaborar un bon projecte interdisciplinari: cas pràctic. Nati Bergadà

  . El treball per projectes: cap a un nou paradigma?

  Comments are closed.