Tot sobre els concerts d’ensenyament

Josep Maria Mora
Actualitzat el dia: 22/04/2016

Aquest post viu és fruit de l’article Els concerts de la vergonya. El post pretén recollir, més enllà de les escasses hores de ressò que ha ocupat el tema, tot el que fa referència al debat produït al Parlament de Catalunya el dijous 16 de març de 2016 amb motiu de la renovació dels concerts a les escoles de l’Opus Dei que segreguen per sexe.

Per tal de no perdre el fil, s’han obviat les aportacions que parlen de retallades del sistema educatiu, causa directa d’alguns dels arguments dels articulistes. Només s’han intentat destacar els articles que parlen dels concerts d’elit.

Si creieu que hi falten altres visions i documents no dubteu en enviar-los. Serà un plaer incorporar-ho a aquesta memòria col·lectiva. El recull no vol entrar en l’ampli debat que es dóna al voltant de l’escola concertada (ho deixem per més endavant).

Recull de premsa:

Articles destacats:

Si heu pogut arribar fins aquí, suposo que us haurà sorprès comprovar quins són els mitjans que parlen més o menys del tema. Així com la profunditat en l’anàlisi de cadascun d’ells. Potser us farà gràcia… Los medios españoles los menos fiables, según la Universidad de Oxford

     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hemeroteca