Un mundo en juego

Font: Josep Maria Mora, Robert Díez, Josué Llamas
Actualitzat el dia: 07/07/2013

Un món en joc reuneix un gran nombre de propostes didàctiques per al treball de l’educació intercultural des de l’educació física, donant en tot moment un enfocament interdisciplinari al seu contingut. Tot això sota el denominador comú del joc i el moviment corporal com a llenguatge universal entre les diferents cultures en contacte.

Un món en joc és fruit de llargs anys de debat i investigacions entre professors d’educació física de diferents centres escolars, del contacte diari amb alumnes, l’intercanvi d’experiències en seminaris de formació, de l’observació crítica del món, del ressorgir de la solidaritat davant les evidents desigualtats socials. En definitiva, pretén ser una veu més de la memòria col·lectiva i del quefer diari d’innombrables mestres en favor d’una educació respectuosa amb l’ésser humà, sigui quina sigui la seva condició social o lloc de naixement.

En un món en joc, es mostren un gran nombre de jocs i esports ancestrals dels cinc continents, propostes per a actuacions solidàries, una extensa bibliografia, pàgines web, ONG. etc. Tot això amb una única intenció, que es resumeix perfectament en una de les propostes didàctiques: “Cos I’m free” – perquè sóc lliure!.

Els autors cedeixen el benefici d’aquesta obra a l’ONG SOS RACISME.

 [VENDES 2900 exemplars]

Un mundo en juego (Castellà)

Editorial INDE

ISBN: 978-84-9729-033-3

191 pàgines

Any edició: 2003

2014-03-19 08.06.16

2014-03-19 08.07.22

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hemeroteca